ВХІД
отримати
комерційну
пропозицію
Замовити дзвінок

Система контролю автотранспорту: чи буде вигідним для вас її впровадження

2015-05-14 09:31:00

Система контроля автотранспортаЧи варто впроваджувати на своєму підприємстві систему супутникового контролю автотранспорту - таке питання задають собі на певному етапі практично всі керівники або власники компаній, що мають власний автопарк. Як визначити, чи потрібна вона саме вам і чи принесе її впровадження вигоду? Сьогодні ми розглянемо це питання на дуже простих і зрозумілих прикладах, без складних розрахунків і заплутаних фраз.

 

Якщо у вас є автопарк, ви напевне контролюєте свій транспорт, якщо, звичайно, не хочете працювати збитково. Як ви це робите зараз? Більшість керівників, які ще не перейшли на сучасні супутникові системи контролю, стикаються з необхідністю щодня заміряти показники спідометрів, перевіряти кількість палива старим «народним» методом, опускаючи в бак палицю з насічками.

 

Якщо ви до цих пір застосовуєте подібні способи для збору інформації, то наскільки ви можете довіряти отриманим таким чином даним? Але ж ця інформація дуже важлива для вашого бізнесу, на її основі можна оптимізувати робочі процеси і використовувати її для підвищення ефективності роботи підприємства.

 

Давайте просто уявимо, наскільки просто надати вам недостовірні дані. Адже показники спідометра можна легко «накрутити» як в сторону збільшення, так і в бік зменшення. А вимірювальний прилад - палицю з насічками найчастіше роблять самі водії, тому вони далеко не завжди відповідають дійсності. Таким чином, водії отримують можливість використовувати службовий транспорт в особистих цілях. Шахрайство і недобросовісний підхід до роботи з боку водіїв призводять до того, що ваші гроші витікають у вас просто з-під носа. Через постійну боротьбу за кожен списаний до витрат літр палива, ви втрачаєте не тільки гроші, але і нерви, і дорогоцінний час.

 

Отже, уявімо, що ви вирішили впровадити на своєму підприємстві систему GPS моніторингу транспорту. Що ви отримуєте?

 

Ви в будь-який час, коли вам буде потрібна інформація, можете дізнатися, де знаходиться конкретний транспортний засіб, чи був водій в потрібний час в потрібному місці, який конкретно пробіг у кожного автомобіля, з якою швидкістю їздить водій, де транспорт був заправлений, скільки було залито палива, а також чи зливалося паливо, де і в якій кількості. Так, ви знаєте, скільки палива було насправді витрачено на рейс, і у вас є дані про реальні витраті, а не ті, які є вигідними для водія.

 

GPS система контроля

 

Як же позначується ця вигода в цифрах? Статистичні дані дозволяють говорити про дуже істотну економію, якої вдається досягти завдяки застосуванню системи супутникового моніторингу - близько 1000-2000 гривень на місяць вдається економити з кожної машини. Таким чином, прості підрахунки показують нам, що окупність впровадження GPS-моніторингу на підприємстві в середньому становить не більше 3 місяців.

 

Однак тут важливо розуміти, що істотну економію і оптимізацію процесів система супутникового моніторингу може принести тільки в разі правильної з нею роботи. Це однозначно зручний і ефективний інструмент, але він повинен бути впроваджений точно і грамотно. Іноді потрібно півроку, щоб система в компанії повністю вкоренилася.

 

У будь-якому випадку, автоматизація та оптимізація бізнесу, зменшення витрат на ПММ, підвищення дисципліни серед персоналу - результат, який відіб'ється і на якості ваших послуг і на прибутковості компанії.

 

 

Замовити комерційну пропозицію

заповнити це поле
заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.

Замовити дзвінок

заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.