ВХІД
отримати
комерційну
пропозицію
Замовити дзвінок

Системи GPS-моніторингу для аграрних підприємств: чому зараз - найкращий час для їх установки

2016-02-10 10:02:00

Системы GPS-мониторинга для аграрных предприятийСупутникові системи моніторингу і контролю автотранспорту вже давно встигли зарекомендувати себе як надійні інструменти зменшення та оптимізації витрат для компаній з власними автопарками. Однак, якщо для великих аграрних холдингів і корпорацій GPS-моніторинг став уже невід'ємною частиною управління, то середні і дрібні підприємства в цій сфері ще не до кінця встигли переконатися в необхідності впровадження супутникових систем контролю автотранспорту.

 

Дослідження, статистичні дані, показники конкретних підприємств показують нам ефективність такого вибору. Але навіть якщо власник або керівник аграрної компанії вже прийняв рішення про необхідність установки супутникової системи контролю, то питання про те, коли це найкраще зробити, може довгий час залишатися актуальним.

 

Коли ж найвигідніше впроваджувати системи GPS-моніторингу на своєму підприємство?

 

Для аграрного підприємства, як відомо, основний цикл робіт завершується збиранням врожаю. Саме цей момент можна вважати найсприятливішим для інвестицій в обладнання GPS-моніторингу.

 

Коли завершуються польові роботи і настає підсумковий період можна реально оцінити діяльність підприємства і подумати про можливість обладнанні сільськогосподарської техніки компанії супутниковою системою GPS. Саме на даному етапі варто вирішити, чи готові ви інвестувати кошти в наступний сезон, щоб в майбутньому оптимізувати витрати і забезпечити більш високі показники прибутковості.

 

Однак на цьому список факторів, чому вам варто задатися цим питанням саме зараз, не обмежується. Так, ви можете скористатися послугою тестування системи GPS-моніторингу на якійсь одній одиниці вашої техніки. Компанія GPS Партнер, що займається продажем і установкою систем GPS, дає своїм клієнтам таку можливість. В середньому, період тестування становить від одного тижня до місяця. За цей час ви зможете прийняти зважене рішення, ґрунтуючись на власних висновках, а не на чужих словах і рекомендаціях.

 

Системы GPS-мониторинга

 

Ще одне сприятливе умова для установки GPS-системи моніторингу і контролю сільськогосподарської техніки в цей період - це той факт, що взимку трактори і комбайни відправляються на обслуговування і ремонт, і можна буде провести всі роботи по установці без необхідності відриву техніки від виробництва (як це б відбувалося, наприклад, в літній час). Це - можливість, не поспішаючи, якісно встановити і налаштувати супутникову систему моніторингу на аграрному підприємстві.

 

Більшість керівників аграрних компаній сходяться на думці, що установка системи GPS-контролю - ефективне рішення, що слід реалізувати якомога раніше. Затягування процесу призводить до збільшення витрат в майбутньому.

 

Система GPS-моніторингу не є єдиним загальним для всіх рішенням. Інтегратори створюють і розробляють унікальну систему, яка адаптована не тільки під специфіку аграрного бізнесу, але також і під конкретне господарство з урахуванням техніки, яка використовується, побажань керівництва і т.п. Таким чином, налаштування системи супутникового моніторингу на програмному рівні відповідають потребам певного клієнта.

 

А як щодо оплати?

 

Період кінця осені-початку зими сприятливий також і для оплати на вигідних умовах. Деякі компанії йдуть назустріч своїм клієнтам і дають їм можливість здійснювати оплату поетапно в розстрочку або обговорювати інші особливі умови розрахунку. Найчастіше умови оплати можуть варіюватися в залежності від кількості транспортних одиниць, на яких буде встановлена ??GPS-система. Чим більше автопарк, тим більш зацікавлена ??компанія з продажу GPS-систем в такому клієнтові і тим охочіше вона піде йому назустріч.

 

 

Подбайте про майбутнє свого аграрного підприємства заздалегідь, інвестуйте з вигодою і забезпечте собі гарний прибуток в наступному сезоні за допомогою GPS-системи моніторингу!

 

 

Замовити комерційну пропозицію

заповнити це поле
заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.

Замовити дзвінок

заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.