ВХІД
отримати
комерційну
пропозицію
Замовити дзвінок

Яким чином здійснюється контроль витрати дизельного палива?

2018-08-13 00:30:00

Нецільове використання пального при експлуатації транспортних засобів - дуже поширене явище для багатьох українських підприємств.

 

Контроль расхода дизельного топливаВажливо пам'ятати, що витрати на ПММ складають дуже суттєвий відсоток (до 50%) щомісячних витрат на утримання транспортних засобів. Таким чином, махінації і злодійство здатні завдати дуже серйозної фінансової шкоди підприємству.

 

Якими нелегальними схемами найчастіше користуються водії? Найчастіше вони зливають пальне з баків і приховують цей факт за допомогою підробленої звітної документації. Існують і інші способи обману: здача фальшивих чеків в бухгалтерію, підкручування одометра, змова і «співпраця» з заправниками, підробка подорожніх листів і багато інших.

 

Ефективна система контролю витрат дизельного палива - ось, що здатне кардинально вирішити ці проблеми.

 

Видача пального строго за нормою не є дієвим методом боротьби з розкраданнями. Використовувані ПММ можна підрахувати точно, оскільки при виконанні різноманітних видів робіт техніка витрачає різну кількість дизеля.

 

На енергоспоживання впливають також такі фактори, як технічний стан механізмів, збільшення ваги за рахунок завантаженості, сезон і час доби, якість дорожнього покриття, наявність додаткового обладнання в транспортному засобі, а також досвід і стиль водіння водія. При цьому знову ж не можна забувати про людський фактор.

 

Установка датчика рівня палива в комплексі з супутниковою системою моніторингу здатна повністю припинити злодійство і запобігти його виникненню в майбутньому.

 

Таке рішення дозволяє

 

 

Даний метод може ефективно використовуватися в таких областях, як транспортні перевезення, будівництво, агрокомплекс, комунальна і спеціалізована техніка, дизель генератори та інші.

 

Система моніторингу є складним технологічним комплексом, який повинен бути підібраним в залежності від виду транспорту, який контролюється. Основна роль тут належить використовуваним датчикам, кожен з яких має свою специфіку. Датчики бувають ємнісні, проточні, can-digger, ультразвукові, штатні.

 

Завдяки встановленню такого обладнання, компаніям часто вдається заощадити до 30% витрат на ПММ. Також вона здатна значно спростити і оптимізувати процедури обліку на підприємстві і допомогти здійснювати точні прогнози і ефективне планування.

Замовити комерційну пропозицію

заповнити це поле
заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.

Замовити дзвінок

заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.