ВХІД
отримати
комерційну
пропозицію
Замовити дзвінок

GPS-моніторинг таксі - ефективний засіб контролю будь-якого таксопарку

2018-10-02 08:40:00

Напевно, кожному власнику таксопарків доводилося стикатися з такими проблемами, як здійснення водіями «лівих» рейсів, недотримання графіків, махінації з ПММ, надання неправдивої інформації про поломки і тому подібними. На щастя, ці проблеми не можна не тільки усунути, а й уникнути їхньої появи в майбутньому.

 

GPS мониторинг такси

 

Система GPS-моніторингу автотранспорту дозволяє підвищити ефективність роботи служби таксі в рази, завдяки можливості контролювати місцезнаходження всіх автомобілів в режимі реального часу, знати реальний пробіг кожного з них, відстежувати рівень палива, бути в курсі відпрацьованих годин і навіть швидкості їзди всіх водіїв. Така інформація дозволяє приймати правильні стратегічні рішення, допомагає суттєво економити кошти, а також підвищує рівень сервісу і конкурентоспроможність підприємства.

 

Для кожного конкретного замовника компанії, що встановлює системи супутникового контролю, можуть доопрацювати необхідний функціонал.

 

Також не можна не згадати про підвищення рівня безпеки, що важливо як для клієнтів, так і для самих водіїв. Так, всі машини таксопарку можуть бути оснащені спеціальними тривожними кнопками, захованими в зручному непомітному місці, після натискання на яку сигнал відразу ж надходить на диспетчерський пульт.

 

Як установка системи GPS-моніторингу здатна утримати старих клієнтів і залучити нових?

 

Здійснення «лівих» рейсів є поширеним явищем для кожного автопарку. Часто таксист бере вигідне замовлення «на стороні», а диспетчеру каже, що зламався або знаходиться в пробці. Якщо в цей час надходять замовлення від клієнтів, диспетчеру доводиться їм відмовляти, кажучи про відсутність вільних машин в районі на даний момент. Погодьтеся, вас самих неодноразово пригнічували подібні повідомлення! І, можливо, після кількох подібних повідомлень ви навіть вирішували відмовитися від послуг певної служби. Так роблять багато людей, адже ніхто не хоче запізнитися на важливу зустріч і тому викликає надійне таксі, нехай навіть з більш високою вартістю.

 

Також нерідко трапляються випадки, коли диспетчер знає про такі неофіційні рейси водіїв, за що потім отримує свій «відкат». Безумовно, власник в такому випадку втрачає гроші від недостатнього завантаження потужностей автопарку, від втрати клієнтів і від їхнього відтоку в майбутньому через зіпсований імідж. Тому система супутникового контролю виявляється незамінним інструментом для ефективного функціонування автопарку.

 

Отже, яких результатів дозволяє домогтися впровадження системи супутникового контролю таксі?

 

 

Замовити комерційну пропозицію

заповнити це поле
заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.

Замовити дзвінок

заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.