ВХІД
отримати
комерційну
пропозицію
Замовити дзвінок

Моніторинг пасажирського транспорту: які вигоди він приносить бізнесу?

2014-02-06 09:13:00

Мониторинг пассажирского транспорта

Супутникова система контролю за автотранспортом сьогодні все частіше використовується в сфері пасажирських перевезень.

Завдяки їй власники і керівники отримують можливості, недоступні для них раніше. Автоматизована система практично повністю виключає людський фактор, завдяки чому можна приймати ефективні управлінські рішення на підставі достовірних і точних показників.

 

Що ж являє собою супутникове стеження за транспортом?

 

Основним пристроєм, що дозволяє контролювати автотранспорт, є GPS/GSM термінал, який визначає координати об'єкта за допомогою супутникового приймача, здійснює збір інформації від бортового обладнання та додаткових датчиків, виконує пересилання даних каналами GSM-зв'язку, а також управління бортовим обладнанням за командами оператора.

 

Потім, зібрана інформація передається на сервер для обробки, вона може включати в себе координати, значення різних внутрішніх і зовнішніх параметрів. Потім користувач отримує інформацію з сервера за допомогою клієнтської частини програмного забезпечення, а в деяких випадках - прямо через браузер, використовуючи спеціальний веб-інтерфейс.

 

«На основі отриманих даних, керівник може коригувати роботу автопарку для дотримання маршрутів і графіків руху, а також підвищення безпеки перевезень та збільшення рентабельності і конкурентоспроможності підприємства.»

Можливості супутникового стеження за автотранспортом

 

GPS контроль пасажирських перевезень дозволяє:

 

 

Таким чином, з'являється можливість не тільки відстежувати кількість вільних на даний момент автотранспортних засобів, але також точно знати місцезнаходження кожного автомобіля або автобуса в режимі реального часу. Завдяки цій інформації можна істотно підвищити ефективність кожного транспортного засобу, забезпечити повне завантаження автомобілів, в оптимальному режимі здійснювати експлуатацію транспорту і його своєчасне техобслуговування.

 

Безумовно, кожен власник бізнесу, який є пов'язаним з перевезенням пасажирів, прагне раз і назавжди припинити злодійство і махінації. Без використання супутникового моніторингу це практично неможливо, оскільки водії часто йдуть на різні хитрощі, але все-таки примудряються зливати пальне, купувати липові чеки на АЗС, зливати «обратку» і багато іншого. Істотне підвищення рівня дисципліни і безпеки також є безперечними перевагами, які змушують все частіше звертатися до ефективного інструменту GPS контролю.

 

 

 

 

 

 

 

 

Замовити комерційну пропозицію

заповнити це поле
заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.

Замовити дзвінок

заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.