ВХІД
отримати
комерційну
пропозицію
Замовити дзвінок

GPS-моніторинг транспорту: ціни і якість. Як знайти правильний баланс?

2014-01-14 09:07:00

Цена GPSСупутниковий контроль автотранспорту - правильне рішення для багатьох компаній. Такий інструмент дозволяє не на словах, а реально оволодіти ситуацією на своєму підприємстві, стежити за роботою кожного водія, усувати можливості махінацій і нелегальних схем і багато іншого. Однак при всіх перевагах, природно, що вирішуючи впровадити в своєму автопарку GPS моніторинг, ціни - перше, що цікавить власників.

 

Варто відзначити, що клієнти в більшості своїй впевнені, що у випадку з GPS-моніторингом транспорту ціна виявляється виправдана значними перевагами, які вона приносить згодом бізнесу. Істотно економити допомагає припинення «лівих» рейсів, нецільового використання автомобілів, а також усунення шахрайства, пов'язаного з паливом. Ці проблеми є дуже поширеними для сучасних автопарків будь-якої галузевої специфіки.

 

Спільно з фахівцями ви можете вибрати оптимальний варіант для вашої сфери діяльності і не понести зайвих витрат. Адже, наприклад, якщо вам не потрібен аналіз даних в режимі онлайн, то не варто за нього і платити.

 

Варто також відзначити, що вартість установки системи супутникового стеження і контролю палива дуже швидко окупають себе і не дозволяють втрачати гроші в майбутньому.

 

GPS-моніторинг: ціна, яка влаштує саме вас!

 

Перш за все, щоб розуміти, чи вигідну пропозицію вам робить та чи інша компанія, важливо розуміти деякі суттєві особливості різних систем супутникового стеження за автомобілями.

 

Існує два види систем стеження за транспортом: online і offline. Кожна з них має свої переваги і недоліки і, відповідно, відрізняються вони й за вартістю. Зупинимося на цьому докладніше.

 

Онлайн система супутникового контролю ґрунтується на принципі радіомаяків: вся інформація про контрольований об'єкт відразу передається диспетчеру (дані не зберігаються в пам'яті пристрою). Відбувається це в режимі реального часу, що дуже багато значить для бізнесу різних областей. Наприклад, інший варіант просто не підійде охоронним або рятувальним структурам. Однак не тільки в цій сфері важливо оперативне реагування, тому і логістичним, і торговим і багатьом іншим підприємствам можливість швидкого коригування маршрутів, графіків і т.д. матиме суттєві конкурентні переваги.

 

До програмно-апаратного комплексу входять GPS-трекери, сервер зі спеціальним програмним забезпеченням та ПК, стільникові телефони, які здатні виконувати програми певного типу і мають вихід в інтернет.

 

Але для онлайн передачі даних характерний один «мінус» - абонентська плата (читайте статтю - GPS-моніторинг без абонентської плати: правда про привабливих пропозиціях?), яка присутня в договорах більшості компаній, що встановлюють системи GPS-стеження.

Замовити комерційну пропозицію

заповнити це поле
заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.

Замовити дзвінок

заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.