ВХІД
отримати
комерційну
пропозицію
Замовити дзвінок

GPS-моніторинг без абонентської плати: правда про привабливих пропозиціях?

2017-08-10 11:27:00

Сьогодні все частіше супутниковий контроль стає частиною ефективного управління автопарками різних підприємств. Стеження за автомобілями вирішує величезну кількість проблем, які регулярно виникають в транспортних і страхових компаніях, охоронних і рятувальних службах, кур'єрських підприємствах, торгових організаціях і багатьох інших. Приватні особи також звертаються за допомогою до цього інструменту коли хочуть підвищити рівень безпеки і захисту себе або своїх близьких (часто літніх батьків або дітей).

 

Розібратися у всіх тонкощах продукту спершу буває досить складно. Людина часто, не розбираючись в деталях, починає орієнтуватися у виборі системи GPS-стеження за її вартістю в різних компаніях, і тому нерідко важливі моменти не беруться до уваги. Щоб “вигідна пропозиція” не обернулася для вас втратами в майбутньому, варто розібратися, за що ж ми все-таки платимо при установці супутникової системи контролю за транспортними засобами.

 

Что такое мониторинг транспорта без абонплаты

 

Що собою являє система транспортного моніторингу і за що потрібно платити?

 

Автомобільні супутникові приймачі можуть бути встановлені на будь-якому наземному транспорті і мають можливість підключення зовнішнього приймально-передавального обладнання для автоматичної передачі параметрів руху на диспетчерські пункти.

 

Існують онлайн- і оффлайн-системи контролю рухомих об'єктів.

 

У першому випадку використовується принцип «чорного ящика», події фіксуються і записуються з прив'язкою до географічних координат у реальному часі. Після того, як об'єкт контролю прибуває на базу, ця інформація зчитується, розшифровується і потім її можна аналізувати.

 

При оффлайн-системі контролю відбувається моніторинг транспорту без абонентської плати (адже дані передаються при підключенні пристрою до комп'ютера диспетчера або через локальні бездротові мережі). Інформація в даному випадку обмежується лише обсягом пам'яті пристрою, але доступна вона стає лише після прибуття на базу.

 

При онлайн-системі використовується принцип радіомаяків, інформація не фіксується в пам'яті пристрою, а в режимі реального часу передається диспетчеру. Канали передачі даних - GSM (SMS повідомлення, GPRS), радіозв'язок, а також мережа бездротових точок доступу.

 

Тому в даному випадку стеження за транспортом без абонплати стає практично неможливим, адже весь час відбувається передача даних. Такий варіант має істотні переваги, за які варто платити: інформація в режимі реального часу дозволяє моментально реагувати на ситуацію, коригувати процеси і організовувати роботу набагато ефективніше.

 

Найчастіше, за обіцянками GPS моніторингу без абонплати ховається включення цієї плати до вартості послуги спочатку, або приховані переплати, або короткострокові акції для швидкого залучення клієнтів.

 

Замовити комерційну пропозицію

заповнити це поле
заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.

Замовити дзвінок

заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.