ВХІД
отримати
комерційну
пропозицію
Замовити дзвінок

GPS-моніторинг транспорту в роумінгу для міжнародних перевізників

2018-12-21 10:44:00

GPS мониторинг транспорта в роумингеДеякий час тому, коли ми пропонували нашим клієнтам відстежувати місце розташування транспорту в режимі реального часу в роумінгу, ми озвучували реальні витрати на передачу даних у роумінгу і суми сягали від 20 до 350 доларів на місяць (залежно від країни, до якої машина їхала і кількості днів перебування ).

 

Звичайно, ці непомірно високі витрати ніяк не входили до планів міжнародних перевізників. Здебільшого використовувався наступний варіант GPS-моніторингу транспорту: на машини встановлювали gps-трекер і, поки машина була в зоні мобільного оператора України, наш замовник бачив всі параметри моніторингу в режимі реального часу. Як тільки машина виїжджала за межі України, дані починали записуватися до енергонезалежної пам'яті gps-трекера, і вже потім, коли машина поверталася в зону «рідного» оператора, всі дані надходили до клієнтського програмного забезпечення.

 

Дані надходили, але із запізненням. У багатьох випадках, при необхідності була відсутня можливість втрутитися - перевірити вірність маршруту, швидкість, або припинити несанкціонований простій, тому що дані про переміщення машини і інші параметри надходили лише по приїзду автомобіля до України.

 

Тепер для міжнародних перевізників існує спеціальна пропозиція на gps-моніторинг транспорту в режимі реального часу без суттєвих затрат.

 

Обладнання, яке ми встановлюємо, має два слоти для sim-карт. Одна sim-карта працює, коли машина рухається по Україні, друга починає працювати, коли машина виїжджає за межі України.

 

Це дає клієнтові можливість автоматично та без затримок використовувати моніторинг транспорту в режимі on-line, і при цьому не вимагає надмірних витрат. Вартість обладнання та монтажних робіт становить 2380 гривень, а абонентська плата - 240 гривень на місяць, вона включає в себе трафік GPRS, технічну та консультаційну підтримку нашого центру.

 

Все обладнання, що поставляється компанією GPS Партнер, має гарантію 24 місяці.

 

Замовити комерційну пропозицію

заповнити це поле
заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.

Замовити дзвінок

заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.