ВХІД
отримати
комерційну
пропозицію
Замовити дзвінок

Які вигоди від GPS-контролю для бізнесу?

2015-06-23 08:33:00

Про вигоди від установки системи GPS-контролю транспорту для приватних осіб ми поговоримо в рамках окремої статті. У цій статті розглянемо, яку користь може принести GPS сервіс для підприємців.

 

Каковы выгоды от GPS-контроля для бизнесаТерміни окупності. Грунтуючись на статистичних даних, можна стверджувати, що середня окупність впровадження системи GPS-моніторингу становить від 3 до 6 місяців. Причому початкова ціна послуги не впливає на цей термін. Що мається на увазі? Коли підприємець вирішує встановити велику кількість датчиків, вартість системи для нього, відповідно, вище, однак при цьому і економія більше. Також економія збільшується пропорційно вартості, коли система частіше відправляє дані і керівництво оперативно на них реагує.

 

Які основні фактори економії в результаті впровадження GPS-системи контролю автотранспорту?

 

 

Додаткові фактори економії і інші переваги використання GPS-сервісу

 

Також серед факторів вигоди є, наприклад, такі як відсутність необхідності «технічних» дзвінків - зменшуються витрати на мобільний зв'язок з водіями.

 

Важливим є і така перевага для користувачів системи супутникового контролю, як можливість в будь-який час передавати інформацію про своє місцезнаходження за допомогою SMS-повідомлень або електронної пошти. Так замовник може контролювати, де перебуває його вантаж і стежити за його переміщеннями. Цей маркетинговий хід використовують логістичні компанії, фірми з доставки і т.п. Такий хід розглядається як конкурентна перевага серед компаній-транспортників.

 

Ефективним інструментом в боротьбі з крадіжками автотранспорту виявляється супутникова система контролю, встановлена ??на авто. Так, диспетчер може скористатися функцією дистанційного блокування двигуна, авто може бути також оснащений спеціальними датчиками для впізнання водія.

 

Якщо машину вдалося все-таки викрасти, система супутникового стеження дозволить швидко і точно визначити місцезнаходження автомобіля. Особливо ефективно це працює при прихованій установці устаткування. Місцезнаходження автомобіля система визначає з точністю аж до 20 метрів.

 

GPS Контроль

 

Для предприятий, работающих в сфере грузоперевозок, выгодным решением оказывается оснащение транспортных средств специальными дополнительными датчиками для контроля количества груза в машине. Часто бывает так, что водители при неполном кузове или фургоне к основному грузу берут несанкционированный дополнительный груз, что может приводить к повреждению основного груза.

 

Для підприємств, що працюють в сфері вантажоперевезень, вигідним рішенням виявляється оснащення транспортних засобів спеціальними додатковими датчиками для контролю кількості вантажу в машині. Часто буває так, що водії при неповному кузові або фургоні до основного вантажу беруть несанкціонований додатковий вантаж, що може призводити до пошкодження основного вантажу.

 

Супутниковий контроль над обсягом вантажів допомагає стежити за умовами перевезення товару і проконтролювати, щоб на дорогий і крихкий товар або поруч з ним не поміщали несанкціоновані вантажі. Також дані датчики дозволяють диспетчеру іноді навіть раніше водія дізнатися про крадіжку вантажу. Це дозволяє швидко реагувати на подібного роду події.

 

Система слідкування також володіє дисциплінуючим ефектом. Водії як вантажного, так і пасажирського транспорту, знаючи, що їх робота контролюється, правильно експлуатують авто і не порушують правила дорожнього руху. Адже всі ці моменти фіксуються і будуть відображені в звіті. Таким чином, система GPS-контролю служить свого роду запорукою зменшення ймовірності штрафів і ДТП.

 

У даній статті ми представили тільки загальний огляд переваг і вигод від використання супутникових систем контролю автотранспорту. Однак це далеко не всі можливості GPS-сервісу.

 

 

Замовити комерційну пропозицію

заповнити це поле
заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.

Замовити дзвінок

заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.