ВХІД
отримати
комерційну
пропозицію
Замовити дзвінок

Як GPS-контроль дозволяє підвищити якість роботи служб екстреного реагування

2015-10-02 07:38:00

В роботі служб екстреного реагування, таких, як швидка допомога, МНС, пожежні та охоронні служби, міліція, питання продуктивності часто стає питанням порятунку чийогось життя. Це означає, що ціна кожної хвилини в роботі цих служб дуже висока, тому оперативність і ефективність стає для них основним пріоритетом.

 

Як же службам екстреного реагування досягти максимальної результативності в своїй роботі? Сучасне рішення - впровадження супутникової системи моніторингу - дає можливість істотно підвищити якість роботи, дозволяючи проконтролювати розташування всіх транспортних засобів служби та координувати їхнє пересування.

 

Как GPS-контроль позволяет повысить качество работы служб экстренного реагирования

 

 

Одним з першочергових завдань в роботі екстрених служб є якісна оперативна диспетчеризація, що дозволяє уникнути простоїв і затримок транспортних засобів. А основою якісної диспетчеризації є можливість своєчасного отримання актуальних і точних даних про всі об'єкти автопарку. Супутникова система моніторингу збирає необхідну інформацію і передає її на диспетчерський пульт в режимі реального часу.

 

 

Для служб екстреного реагування GPS-система моніторингу автотранспорту має безліч важливих переваг. В результаті її впровадження

 

  • виключаються «ліві рейси», махінації з паливом, розкрадання ПММ
  • скорочується час на організацію виїзду
  • відбувається грамотна оптимізація маршрутів, що дозволяє економніше витрачати ПММ
  • скорочуються експлуатаційні витрати автопарку
  • підвищується ефективність контролю та диспетчеризації
  • ведеться зручний централізований облік робочого часу бригад і співробітників
  • підвищується показник оборотності рейсів
  • підвищується оперативність реагування
  • швидко виявляються несумлінні співробітники, підвищується рівень дисципліни в колективі
  • в автоматичному режимі відбувається генерація табелів обліку робочого часу
  • керівники отримують зручний і швидкий доступ до всіх потрібних даних: архівів, статистики, аналітики

 

 

Як це працює на практиці?

 

Наведемо кілька прикладів того, наскільки важлива система GPS-моніторингу автотранспорту в роботі служб екстреного реагування.

 

Так, наприклад, для служби швидкої допомоги часто необхідно в найкоротші терміни знайти автомобіль і бригаду, які зможуть відправитися на терміновий виклик. Система супутникового моніторингу дозволяє всього за кілька секунд здійснити пошук найближчої до місця події машини, оснащеної необхідним обладнанням. Система дає можливість зберігати статистику пересування, завдяки чому згодом можна легко відновити повну картину дня і дізнатися, кого і коли забрала яка машина, в якій пункт допомоги вона доставила потерпілого і т.п.

 

 

Для служби міліції дуже важливо, що GPS-система дає можливість контролювати місцезнаходження і траєкторію руху патрульних автомобілів в межах попередньо заданих робочих ділянок. Так, наприклад, коли співробітниками ДПС переслідується автомобіль злочинця, система супутникового моніторингу забезпечує не тільки більш ефективну роботу, але також і підвищує безпеку співробітників міліції.

 

 

Для певних видів діяльності постійне спостереження за автомобілями на трасі і їх контроль є основою успішної роботи.

 

Транспортування військових, хімічних, вибухонебезпечних, а також цінних вантажів повинне відбуватися в строго контрольованих умовах, адже в подібних випадках важливо дотримуватися встановлених обмежень при транспортуванні (температура, тривалість і місце стоянок, швидкісний режим і т.п.). Система GPS-контролю автотранспорту здатна впоратися з цим завданням на 100 відсотків.

 

 

Системою GPS-моніторингу оснащуються також інкасаторські машини, щоб представники банків-замовників могли контролювати в реальному часі, чи не сходять автомобілі з затверджених маршрутів, де знаходиться конкретна машина і куди прямує. Під час позаштатної ситуації в разі небезпеки водій зможе передати сигнал тривоги, натиснувши «тривожну кнопку», встановлену в салоні.

 

Це лише декілька прикладів, які демонструють широкі можливості сучасних систем супутникового моніторингу для служб екстреного реагування. Це дійсно та сфера, де без GPS-моніторингу просто не обійтися, адже зволікання або неефективне управління може обернутися надто серйозними наслідками.

 

 

Замовити комерційну пропозицію

заповнити це поле
заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.

Замовити дзвінок

заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.