ВХІД
отримати
комерційну
пропозицію
Замовити дзвінок

Датчики рівня палива для вантажоперевезень

2018-07-19 09:36:00

Датчики уровня топлива – эффективное решение для любого автопарка

 

Автозаправка

Оптимізація витрат палива і його контроль в розвинених країнах сьогодні застосовується як на рівні компаній, так і в побуті. Не дивно, адже планування бюджету та зусилля по його оптимізації можуть забезпечити стабілізацію припливу коштів і істотний їх приріст.

 

GPS-контроль витрати палива спрямований, перш за все, на усунення проблеми з несанкціонованим зливом (виявити який без спеціального датчика дуже проблематично).

 

Крім цього, він є частиною цілого комплексу заходів з моніторингу автотранспорту, який дозволяє також оптимізувати маршрути пересування, процедури заправки і т.п.

 

Як це працює? На чому заснований принцип роботи датчиків рівня палива?

 

Система моніторингу заснована на використанні супутникової системи навігації з подальшою передачею цифрових даних по каналах GSM і GPRS. На об'єкт, що відстежується, встановлюється бортовий термінал, мікрокомп'ютер і різні датчики, в залежності від конкретних потреб: рівня палива і / або масла, температури, стану роботи двигуна і т.п. Датчики фіксують показники і координати, що передає GPS-супутник, які згодом передаються на бортовий термінал. За допомогою GPRS каналу з бортового терміналу дані передаються на сервер. З сервера вони можуть бути полічені диспетчером з правом доступу в будь-який момент.

 

Таким чином, GPS-моніторинг є універсальною, простою, зручною у використанні і доступною системою контролю за автопарком.

 

Які можливості відкриває використання системи моніторингу GPS?

 

Які цілі переслідує керівник будь-якої автотранспортної компанії? Безумовно, він хоче отримати можливість контролювати всі процеси і отримувати точну об'єктивну інформацію, на основі якої можна буде приймати ефективні рішення для бізнесу. Саме таку можливість дає система GPS.

 

Цілодобовий контроль місця розташування автотранспорту, швидкість і напрямок його руху, кількість палива з прив'язкою до часу і місця, стан двигуна, температура в рефрижераторі - всі ці дані, завдяки технології GPS-моніторингу, можуть бути доступні керівникові, причому в режимі реального часу. Грубо кажучи, це можливість постійно «бачити» всі параметри кожного автомобіля, які вас цікавлять.

 

GPS

 

Саме датчики постійно збирають потрібну інформації, яка потім буде записана на накопичувач. Щоб повністю володіти ситуацією, немає потреби в безпосередній присутності. Датчики стають «очима», які завжди безпомилково нададуть вам потрібні дані.

 

 

Чи дозволяють датчики витрат палива економити?

 

Экономия на топливе

Безумовно. При наявності великого автопарку ймовірність того, що хтось із водіїв займається несанкціонованим використанням палива є дуже високою (це може бути як злив палива, так і, наприклад, поїздки з особистих питань, відхилення від маршрутів і т.п.). Установка датчика рівня палива дозволяє керівникові автотранспортного підприємства знати кількість палива в баку. Звіривши свої показники з нормами Мінтрансу України від 10.02.1998 N43, власник може побачити, чи відповідають фактичні витрати передбачуваним нормам.

 

Таким чином водії не тільки не зможуть зливати паливо, але і будуть змушені економно ставитися до його витрат. Адже не рідкими є ситуації, коли, наприклад, двигун залишається включеним без потреби на холостому ходу і т.п.

 

 

Чи підвищується рівень дисципліни?

 

Установка системи моніторингу дозволить істотно підвищити дисциплінованість водіїв і вбереже вас від багатьох проблем, які виникають з вини недобросовісних водіїв: використання транспорту в особистих цілях, зливу палива, зриву графіків, перевищення швидкісного режиму.

 

У разі виникнення спору з водієм, дані, отримані за допомогою датчиків, стануть незаперечним доказом обгрунтованості того чи іншого звинувачення.

 

Чи можна за допомогою системи моніторингу продовжити термін служби транспортних засобів?

 

Безумовно, якщо інформація, отримана за допомогою датчиків, буде використовуватися з метою оптимізації режиму експлуатації транспорту. Організація грамотної логістики та, відповідно, зниження пробігу, завдяки системі контролю роботи автомобіля, дозволяє економити кошти на передчасному технічному обслуговуванні, заміні або ремонті. Як ми вже говорили, водії також змушені їздити в оптимальному режимі, знаючи, що цей момент строго контролюється.

 

Який рівень захисту забезпечує моніторинг автотранспорту?

 

Передача даних в режимі реального часу змогла значно підняти рівень безпеки завдяки можливості оперативного реагування. Коли виникає непередбачувана і небезпечна позаштатна ситуація, диспетчер має можливість натиснути тривожну кнопку. Координати при цьому продовжують передаватися на базу. Таким чином, пошук автомобіля істотно полегшується.

 

Які переваги для клієнтів?

 

Система постійного спостереження за транспортом і вантажем відкриває можливості для додаткових послуг та підвищення сервісу для ваших клієнтів. Так, наприклад, вони в будь-який момент можуть, при необхідності, отримати інформацію, в якому місці знаходиться їхній вантаж, оцінити, скільки часу буде потрібно для його доставки, перевірити, чи відповідають нормам умови його транспортування і т.п. Ви надаєте якісні послуги - дозвольте клієнтам в цьому переконатися особисто! Це стане суттєвою конкурентною перевагою!

 

Кому це потрібно?

 

В першу чергу, система моніторингу GPS необхідна компаніям, які займаються вантажоперевезеннями, а також фірмам, які володіють власним автопарком. Система моніторингу дозволяє економити кошти, оптимізувати процеси, продовжувати термін експлуатації транспорту і підвищувати якість послуг, що надаються. А хіба не до цього ви прагнете?

 

 

Замовити комерційну пропозицію

заповнити це поле
заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.

Замовити дзвінок

заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.