ВХІД
отримати
комерційну
пропозицію
Замовити дзвінок

Ціни на паливо в Україні

2014-10-31 10:16:00

АЗСЗа поточний 2014 року спостерігається суттєве зростання цін на паливо в Україні. Так, наприклад, вартість бензину А-95 підвищилася за рік приблизно на 5 гривень. Істотне підвищення цін торкнулося і інших видів палива. Звісно, це позначилося на обсягах продажів палива в країні.

 

Наприклад, в серпні на 28% скоротилися продажі дизельного палива і бензину. З початку 2014 року в Україні споживання дизельного палива знизилося на 7%, продажі бензину впали на 15%.

 

У жовтні, в зв'язку зі зниженням цін на нафту, почало спостерігатися і зниження цін на паливо. За останній тиждень місяця ціна А-95 в середньому стала нижчою на 28 копійок за літр, а ціна дизпалива в середньому здешевшала на 40 копійок за літр. Експерти заявляють про тенденцію передбачуваного поступового зниження цін і в листопаді.

 

Варто відзначити, що Антимонопольним комітетом України було озвучено, що, на думку їхніх представників, справедливою ??на сьогоднішній день є ціна в 14,1-15,13 гривень за літр бензину А-95 європейської якості.

 

На найменше зростання цін на паливо ринок завжди реагував підвищенням попиту на системи супутникового моніторингу автотранспорту, що дозволяють контролювати витрату палива. Автотранспортним підприємствам доводиться шукати нові варіанти оптимізації процесів в умовах зростаючих цін на паливо. Одним з таких рішень, які довели свою ефективність є ГЛОНАСС / GPS моніторинг транспорту і контроль витрат палива.

 

Статистичні показники дозволяють нам говорити про 15-35% економії на ПММ, якої можуть досягти компанії з власним автопарком завдяки впровадженню систем супутникового моніторингу. У багатьох випадку АТП вдається за допомогою контролю витрат палива заощадити 50% витрат на ПММ і більше, і тим самим повністю перекрити щорічне подорожчання палива. Ці показники залежать, перш за все, від конкретного виду техніки і умов її експлуатації.

Замовити комерційну пропозицію

заповнити це поле
заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.

Замовити дзвінок

заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.