ВХІД
отримати
комерційну
пропозицію
Замовити дзвінок

А ви впевнені, що ваші гроші не йдуть в чужі кишені?

2016-07-12 08:05:00

Топливо = деньгиКерівники транспортних компаній або просто підприємств, які володіють автопарками, дуже часто стикаються з однією і тією ж проблемою - несанкціоноване використання палива. Іншими словами, людський фактор грає не на користь власників - водії намагаються всіма можливими методами перевести гроші до своєї кишені.

 

Про схильність недобросовісних водіїв «лівачити» не з чуток знають багато власників і керівників автотранспортних підприємств. Через це компанії недоотримують десятки-сотні тисяч гривень щомісяця.

 

Якими методами водії можуть відводити гроші у вас з-під носа?

 

 

GPSНа щастя, існують ефективні методи боротьби з цими проблемами. Відмінним виходом з положення для власників і керівників автотранспортних підприємств стає впровадження системи GPS моніторингу. З цією метою на транспорт встановлюються різні датчики, які дозволяють отримувати інформацію і про витрату палива, і про багато інших показників в роботі (стан двигуна, витраті масла, дотримання температурного режиму при перевезенні, дотримання швидкісного режиму і т.п.).

 

Контролюючий співробітник може прямо з офісу бачити на моніторі свого комп'ютера, куди рухається конкретний автотранспортний засіб, з якою швидкістю, де робить зупинки і на який період часу, де заправляється, який обсяг пального був залитий і багато іншого. Датчик відразу фіксує, якщо хтось із недбайливих водіїв спробує злити бензин. Хто, де і коли спробував це зробити, тут же дізнається керівник в головному офісі. Звичайно, водії завжди дуже незадоволені, коли дізнаються, що на підприємстві збираються запровадити систему GPS моніторингу.

 

Вигоди від установки GPS системи стеження транспорту очевидні. А яка ціна питання? Середня вартість оснащення автотранспорту та впровадження системи моніторингу обійдеться в 6000 гривень. Але головне - це те, що ці гроші окупляться за півтора-два місяці! По закінченню яких ви будете економити від 10 до 30% на паливі!

 

Замовити комерційну пропозицію

заповнити це поле
заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.

Замовити дзвінок

заповнити це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка спробуйте повторити трохи пізніше.